Het glad en strak monteren van raamfolies is een uitgesproken specialisme. Met ruim veertig jaar ervaring is Man Protection dé uitgesproken expert op dit gebied.

Man Protection beschikt over een uitgebreid en direct leverbaar assortiment raamfolies en vinylsoorten. Het werkterrein is zeer breed: voor zowel een doeltreffende glasfolie montage op de ramen van objecten zoals kantoorgebouwen, musea, ziekenhuizen en ambassades als voor de ruiten van woningen. 

Glasfolies zijn geschikt voor diverse doeleinden; het weren van warmte, licht en schadelijke UV-straling (99,9%), maar ook toepasbaar voor inbraakpreventie, veiligheid, isolatie, privacy, reclameprints en naamaanduidingen.

Zonwerende folie kan de warmte van de zon door het glas reduceren tot maar liefst 90%. Zo heerst er een aangenaam binnenklimaat en bespaart men tevens op het energieverbruik van de airco. De privacy folie ‘Etched Glass’ is ontwikkeld voor ruimtes waar rust en privacy essentieel zijn, zoals vergader- en werkruimtes.

Daarnaast levert Man Protection vinyls welke bestemd zijn voor het verfraaien van gevels met diverse logo’s, beletteringen of andere afbeeldingen welke zijn af te stemmen op de huisstijl. De folies zijn niet uitsluitend functioneel, de meeste geven een project tegelijkertijd meer uitstraling.

Man Protection is officieel distributeur van het A-merk raamfolie LLumar®, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De raamfolie wordt door professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat men gegarandeerd is van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat.

Man Protection
www.manprotection.nl